Vaarkanties
’t Zandkasteel
Stranshuis eiland
locatie Texel

Information

’t Zandkasteel is een strandhuisje gelegen op een van de stranden op Texel, nabij badplaats de Koog. Het kleine (2,5m x 3,5 m x 2,5m) strandhuisje, zonder stroom of water, heeft een unieke ligging op het strand, waardoor de zonsondergang fantastisch te bewonderen is. Tussen 0.00 uur en 7.00 uur kan hier helaas niet verbleven worden.


Achtergrond
’t Zandkasteel is in 2017 toegevoegd en derhalve nog niet voorzien van een grootse inventaris. Ideaal voor een (romantisch) weekendje weg met 2 personen of voor het plezier met een jong gezin.Echt back to basic op een unieke plek.

Omgeving
Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland. Het eiland is gemiddeld 8 km breed en 20 km lang en heeft daarmee een oppervlakte van ongeveer 170 km². Texel beschikt over 30 kilometer strand en is daarmee een perfecte bestemming voor strandliefhebbers. Uiteraard de uitgelezen plek om heerlijk te genieten van de natuur. Wandelen door Nationaal park de Duinen, mountainbiken, zeilen of zelfs parachutespringen. Verschillende leuke dorpjes in de buurt zoals Den Burg, De Koog en Den Hoorn

Inventaris
Het strandhuisje is o.a. uitgerust met 2 rustpplekken (uitbreidbaar tot 4), een gasbrander voor het zetten van koffie of thee. Standaard beschikt het strandhuis over diverse handige kampeer benodigdheden en is er voldoende speelgoed zodat kinderen zich ook goed kunnen vermaken.

 

Boek direct deze accommodatie

All Project